Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
DENNE GANGEN ER DET LIME OG ROSMARIN. Høres deilig friskt og sommerlig ut, og det var det og. Alle varianter av sjokolade og krem føles litt for mye i sommervarmen
Jeg brukte ytrefilet og kalkunbacon fra Sverige. - Et par Celsius energidrikker med sitron og limeetter å ha hørt meg rundt fikk jeg beskjed om at dette var den beste smaken- Lett yoghurt- Riskaker i forskjellige smaker- Lettsaltede riskaker- Swebar med pepperkakesmak- Sjokolade søtet med stevia i forskjellige smaker- Light philadelphia- Lett ristet og saltet nøttemiks- Tørkede bær og nøttemiks- Licorise tyggis- Frossen supermix (frosne bær og gojibær)I og med at vi kom oss så tidlig avgårde, var vi også tidlig hjemme
Så lagde jeg en Margherita-versjon. Send dette via e-postBlogg dette. 300 gram kjøttdeig, en halv kinesisk hvitløk eller 2-3 fedd vanlig hvitløk (presset), litt salt og pepper, 1 egg, en skvett melk/vann/farris, litt paprikapulver, litt revet parmesan og litt oregano. Denne ble stekt i 10-12 minutter, men kunne sikkert stått bittelitt til
Så lagde jeg en Margherita-versjon. 300 gram kjøttdeig, en halv kinesisk hvitløk eller 2-3 fedd vanlig hvitløk (presset), litt salt og pepper, 1 egg, en skvett melk/vann/farris, litt paprikapulver, litt revet parmesan og litt oregano. Denne ble stekt i 10-12 minutter, men kunne sikkert stått bittelitt til
-). Vi har jo også våre egne «arme riddere» som er en slektning av french toast, og for all del, deilig det også med is og bær til dessert for eksempel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.