Som særdeles bakeglad ble jeg jo inspirert til å prøve å lage denne fantastiske saken (tusen takk, Skafferiet) og den fikk kjempegod kritikk fra alle jeg sendte kake til
Blomkålsuppe er ellers noe jeg forbinner med sol og sommer. Indisk inspirert blomkålsuppe. Dagens er en ny favoritt, og om du er like glad i indisk som meg, så må du teste ut denne
Jeg blir mer og mer glad i mat med mye smak, og mat som er inspirert fra Thailand er akkurat det. At det også er naturlig uten verken melk eller gluten, er herlig rett og slett
Dette er en gryte inspirert av meg og Johan's favoritt indiske restaurant i London. Sausen er laget med tomater og cashewnøtter, sammen med krydder en vanligvis finner i det indiske kjøkken
Men det smaker også godt når man damper fisken i bakepapir. Denne retten lages av seg selv og er helt perfekt som sunn hverdagsmat, med asiatisk preg av ingefær, lime og soyasaus, som gir en frisk smak på laksen
Det er noe med enkeltheten i retten og hvor smaksrik den er som gjør den nydelig. Jeg har spist denne ganske mange ganger i Kina tidligere og vet hvor mye jobb som ligger i Anden
For evig mange år siden var det en Kreolsk restaurant i Bergen, der var vel min aller første smaksvekker, det var mat som var totalt forskjellig fra Norsk tradisjons mat, jeg var bergtatt og dypt forelsket etter første bit
Lot meg inspirere til å prøve nye varianter av taco etter å ha sett forbrukerinspektørene på NRK forleden – klarte også nesten helt å fortrenge alle stupiditetene omkring hva som er sunnt og ikke i det samme programmet
Jeg dro rett hjem og tok fram alt jeg kunne tenke meg å lage. Av dagens innhold fra kjøleskapet ble altså teriyaki-kylling og stekt ris med lime og ingefær smak til
Jeg har prøvd å gjennkalle gamle minner, de fleste vet jo at det ikke alltid er like lett, men resultatet ble faktisk ganske likt (tror jeg) i og med at det er veldig mange år siden vi spiste denne retten på en restaurant i Marokko og hukommelsen er ikke lenger det den var
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.