Saltbaktepoteter er godt til mye annet enn koteletter også, men disse små Amadine potetene var veldig raske å bake og smakte godt, så sammen med en frisk salat av ferske rødbeter, pære og rødløk - riktig så nydelig og langt fra kjedelig
Server bakte potetermed en grønn salat til,. Her på bildet, har jeg fylt medgrønnsaks-salat m/rømme. En klatt med smør, rømme eller kesam og litt finklippet dill
Så hakka eg opp salat, paprika og sukkererter. Salaten hadde eg rundt poteta. Eg starta med ost nederst, så kjøtt og rømmeblandinga og ost og mais på toppen
med ovnsbakte mandelpoteterog en frisk grønn salat ved siden av. Kombinasjonen jeg i dag viser med soltørket tomater og spekeskinke passer perfekt til svinekjøtt som har litt sødmepreg over seg
Bakte potetermed fantastisk fyll er super middagsmat. La de ferdige potetene hvile i ti minutter før du skjærer toppen av dem og skraper ut mesteparten av innmaten med en teskje
Det finnes et utall måter å tilberede poteter på og kan jeg unngå kokte poteter, gjør jeg det. Bakt potet kan være et måltid i seg selv og da snakker jeg ikke om det du får kjøpt på byen sent på natten med mais og rømmesøl
Mens tamarind er matlaging, ta med en stor kjele med saltet vann i kok og tilsett potetene. Overføring til en stor bolle og skje over dressing, forsiktig omrøring for å sørge for at potetene er godt belagt
Krydre svinefiletenmed paprikapulver, chilipulver, salt og pepper. Krydre med litt salt og pepper. Jeg har tidligere laget svinekoteletter bakt på denne måten, men tar medsvinefilet her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.