BAKTPOTET. Begynn medpotetene i god tid, de må steke en time eller to. Bakepoteter. Enkel biffmiddag med gode smaker -og ett godt glass rødvin skal smake nå
En klatt med dette i den baktepoteten smaker kjempegodt. Test om den er gjennombakt, med en stekenål. En klatt med smør, rømme eller kesam og litt finklippet dill
Baktepotetermed fantastisk fyll er super middagsmat. La de ferdige potetene hvile i ti minutter før du skjærer toppen av dem og skraper ut mesteparten av innmaten med en teskje
smak til med salt og pepper. I dag skal jeg friste dere medbaktpotet fylt med deilig fyll. Er lurt å holde potetenmed en grytevott, siden den er så varm
Server rykende varme bakepotetermed kryddersmør, skinke, mais og revet ost,. Du trenger kun en komfyr, det blir lite oppvask -og du blir god og mett med få ingredienser ♫
Mos blomkålen med en stapper og tilsett ønsket mengde salt. Heldigvis fant mannen min på noe lurt, nemlig å erstatte den karbohydratrike potetenmed blomkålmos
) Her har jeg også et dryss med hampfrø. Ta av folien og klem på poteten så den sprekker opp og åpner seg i krysset du har laget,eller hakk den opp i biter slik jeg har gjort på bildet (sulten og utålmodig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.