Blogg. Sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter. Tilsett purreløk og gulrot i den hvite sausen. På menyen i dag var det sei bakt i purreløk-gulrotsaus med poteter
Enkel og mettende middag med en stor potet til hver og godt tilbehør. Små tomater i fire forskjellige farger, rød, grønn, gul og oransje, er uimotståelige
Bakt potet er nydelig til all slags middag,enkelt og veldig veldig godt. Og så er det jo så enkelt. Kjøp store poteter,skjær et kryss med en skarp kniv oppå,pakk inn i folie
Smør litt olje i en ildfast form og legg potetene i formen. Skrell to store poteter. Smør potetene med olje og krydre de med salt, pepper og paprika krydder
Ta av folien og klem på poteten så den sprekker opp og åpner seg i krysset du har laget,eller hakk den opp i biter slik jeg har gjort på bildet (sulten og utålmodig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.