Baktpotet med smårettbacon. Start med å sette potetene i ovnen, dette tar lengst tid. Snitt et kryss på toppen av potetene, og stikk noen hull med en gaffel litt her og der
Potetene vaskes godt og pakkes i aluminiumsfolie. Skjær opp skiver som legges i den varme poteten. Et beger kesam blandet med hvitløksdipp (Maarud) (dette er rikelig til to poteter, så det blir litt til overs)
Bakepotet. Pakk bakepoteter i folie. Test med en strikkepinne om potetene er ferdig. Server rykende varme bakepoteter med kryddersmør, skinke, mais og revet ost,
Skrell to store poteter. Smør litt olje i en ildfast form og legg potetene i formen. Smør potetene med olje og krydre de med salt, pepper og paprika krydder
Bakt rosenkål, bacon og valnøtter er perfekt topping og gir den et røft løft. Denne fløyelsmyke potet og løksuppen er rik på smak, men er samtidig lun og mild
Skrubb potetene og tørr brønn, deretter stikke flere ganger med en gaffel. Spoon over splitten poteter og topp hver med en god håndfull ost og resten av basilikumen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.