Hva er granateplesirup. Hva er tahini. Og hva i alle dager er egentlig za’atar. Mitt kjøkkenskap bærer preg av at mat er noe mer enn bare å få middag på bordet hver dag – det er en hobby
Imitt kjøkkenskap. I dag arrangerte jeg siste Sunt og søtt kurs på denne siden av sommerferien. Alle kursene jeg har holdt siden nyttår har hvert fulle og tilbakemeldingene gode
Ingrediensene er ting man som regel har stående ikjøkkenskapet og kaken blandes fort sammen. Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledningeri oppveksten
Maiskorn, paprika, sukkererter, sitron, skinke, kylling, vegetarbacon, røkelaks, vårløk, purre, godt brød eller annet snadder som du finnerikjøkkenskapet eller i hagen
Oppbevar den mørkt, tørt og i romtemperatur fram til bruk (for eksempel ikjøkkenskapet). Jeg er egentlig overrasket over at det har gått såpass lang tid før den kom
Måleenheten er kopper, og her finner du rett og slett en passe stor kopp ikjøkkenskapetditt og passe på å bruke den samme koppen hele tiden (eventuelt en på samme størrelse)
Derfor blir det idagrepriseoppskrift på søte havrekjeks som er supre å ha ståande ikjøkkenskapet som eitalternativtilmellommåltid, kveldsmat, lett frukost, påfyll før/etter trening eller tilkaffikoppen
Vi måtte ellers klare oss uten å dra på butikken, og bruke det vi hadde ikjøkkenskapet. Hva kan man lage med kjøttdeig og koriander foruten om meksikansk mat
Ofte, kanskje til og med veldig ofte, må middagen raskt på bordet. Det skal kjøres og hentes, møtes og treffes, kanskje kommer og går folk tilforskjelligetider så middagsvinduet er forsvinnendelite
Jeg har derimotaldri laget det selv før, men da jeg ryddet ikjøkkenskapet og fant en åpnet pakke svisker som begynte å blii det tørreste laget, bestemte jeg meg for å prøve
Da er muslimidtiblinken å ha ikjøkkenskapet. Den beste muslien lagar du sjølv. Eg har en favorittoppskrift eg berre må dele igjen - kanskje noken av dere hugser karamell granola
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.