protocol + "//pixel. About these ads. Dette er vårt absolutte favorittbrød. protocol + "//pixel. Det er saftig, har god skorpe, og er overraskende godt – selv etter frysing
About these ads. Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat – langtidssteking av lammelår. Mannen min og jeg har startet en årligtradisjon hvor vi lager dette og inviterer besteforeldrene mine over på middag
Bruk en spiseskje og form små topper / kuler og sett dem på bakepapirkledd plate. Jeg er litt sent ute med å dele julekakeoppskrifteri år, håper dere får nytte av oppskriftenelikevel, det er jo fortsatt noen dager til julaften
Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og minstrikkefasthet ble de for store for mine hender
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Clickto share on Google+ (Opens in new window)MerClicktoemail (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
About these ads. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde iWientidligerei vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Litt salt bacon på toppen er med på å lage en god skysaus sammen med osten. About these ads. Kyllingfilet kan lett bli tørt, men ved å pakke den inniskinke og knyte den sammen med hyssingforblir kjøttet saftig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.