I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Hadde ikke planlagt middag til helgen og når valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jeg at jeg måtte lage en dessert
Etter å ha lest dagens intervju av Berit Nordstrand så vil jeg dele denne geniale enkle oppskriften, og bevise trinn for trinn hvor enkelt det er å lage hjemmelaget sjokolade, som er rimelig, økologisk, sukkerfri og rå
Lykke til og fortell gjerne hvordan du gjør det. laget av to ruller. Du kan velge om du vil dyppe de i litt sesamfrø for å få litt annen tekstur og smak, Wasabi bruker jeg å blande i soyasaus, men det er opp til hver enkelt hva man liker
Til dessert har jeg latt meg inspirere av en dame som har mangt godt på menyen, nemlig Nigella Lawson, og har laget hennes lune bjørnebær med et karamelisert lokk
=) Jeg ble ihvertfall strålende fornøyd med resultatettil slutt. Her fant jeg ut (på den tungvindte måten - prøv og feile) at det er en fordel å kjøre på mellomhastighet
I dag våknetjegtilet vær som ikke ropte på å gå tur eller gjøre andre aktiviteter. I utgangspunktet er oppskriften med vikingmelk og kommer fra Sjokoladeboken til Pasc
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.