Hadde ikke planlagt middag til helgen og når valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jeg at jeg måtte lage en dessert
Når jeg ser at steken er ferdig (bruker et steketerometer), slår jeg kraften over i en beholder, legger grønnsaker tilbake i romertopfen og setter den inn i ovnen igjen
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
-)På masterchef fikk jeg tips om hvordan man skulle lage den perfekte sjokoladefondant. Jeg er en ivrig seer av alle typer kokkeprogram som går på tv, og av og til plukker jeg opp noen tips og triks
Også ville jeg anbefalt å spise den med vaniljeis, for da dør man av nytelse. 165 gr smør (247 g)5 dl hvetemel (7,5 dl)1 dl sukker (1,5 dl)1 egg (1,5)1 ts bakepulver (1,5 ts)2 ss vann (3 ss)Da jeg lagde paien måtte jeglage nesten dobbel oppskrift for å ha nok deig til bånn og lokk, men hvis dere tar halvannen oppskrift tror jeg det blir perfekt
Nå har jeg endelig klart å lage spiselig glitter i hvilken som helst farge selv. ) I dag deler jeg selvsagt framgangsmåte med alle dere som er så herlige å titter innom bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.