Ihvertfall ikke om man tenker på hvor mye annen mat man kunne fått med de samme antallet kalorier. Det er imidlertid dette som er noe av grunnen til at mange mislykkes med vektnedgang tror jeg, at vi tror at så lenge det er sunne ingredienser så må sluttproduktet være sunt
Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Vi hadde jo ikke gjort dette før, så vi visste ikke så mye om hvordan pølsene skulle smake, men med hjelp av dette deilige danske bladet, og egne ideer om hva en pølse må smake, satte vi i gang
Suppen du bare måå prøve. Rundstykker smaker alltid fortreffelig ved siden av supper - hva med å slenge sammen noen mens du venter på at suppen skal bli ferdigkokt
Barna var super happy for hva de fikk servert, og minsten mente at dette burde jeg lage oftere. Deretter tilsetter du løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent
Tror du også finner snutter på youtube for å se hvordan det gjøres, om du er usikker. Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Min påstand er at uansett hvordu bor- så kan du ha et slikt røykeri. Det som da er stas er at han fyren som selger røykeriene har masse kunnskap om røykemetoder, hvor lenge, med hva osv
5. Stek deretter laksen med sitronpepper, presset sitron, salt og sweet chillisaus. (Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk
Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.