Hvitpizza bruker créme fraîche som base istedenfor tomatsaus, og gir en syrlig og spennende smak. Denne varianten med høstens sopp, fersk mozarella og noen dråper trøffelolje er blitt en av mine absolutte pizzafavoritter
Strø over med parmesan og gruyere, og legg på løkskiver, soppoghvitløk. Denne pizzaen smaker herlig. Bland gjær, sukker og litt av vannet, dekk til med plastfolie, og vent til det "bobler"
Godt er det - med kylling og pesto på hvitpizza ♫. Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) oghvitløk i en foodprosessor/blender
Finhakk og bland hvitløkmed creme fraiche. Kjevle ut pizzadeigen i den formen du ønsker og legg den direkte på en veldig varm pizzastein, ovnplate eller i en pizzaklokke
Før jeg dro på ferie, laget jeg denne spelt pizzaenmedhvit topping og pesto. serranoskinke og skiver av cherrytomat Bland sammen creme fraich, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper
I dag har vi en hvitfredagspizza, det er litt uvanlig da vi er innmari glad i pizzamed tomatsaus. I midlertidig ble dette en riktig så god pizza, og vi var enige om at vi utmerket godt kan lage en hvitpizza neste gang også
Hvitpizzamed avokado og grov bunn – så digg. Skrell hvitløksfeddetog del det i to. Bruk gjerne flere grønnsaker som paprika og tomat, og smaksett gjerne med chili om du vil
Joda, vi lager noen ganger pizzamed tomatsaus også. Men det er denne oppskriften som har blitt favoritten og en gjenganger vi gjerne koser oss med på lørdagskvelden
Pizzaopplevelsen er den samme med en saftig, sprø bunn, deilig topping og smeltet ost på toppen. På hvitpizza bytter man ut den røde tomatsausen med en hvit saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.