Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har gått rundt med nerver ut avden milde himmel i dag. Om ikke du har prøvd kanelsnurrer på dette viset frø, så kan jeg fortelle deg at du har gått glipp aven opplevelse
Bland mel, sukker og gjær (her brukte jeg tørrgjær, og derfor blandet jeg det sammenmed de andre tørrvarene, men hvis man velger å bruke ferskgjær, så skal det blandes i lunken melk)
Hell smør- og melkeblanding og det vispede egget i bakebollenmed det tørre. Snurrene er kanskje ikke de peneste på jord, men at de smakte godt, det kan jeg garantere deg
Bollene smaker like godt med syltetøy, som med gode oster og salt pålegg. Dette er oppskriften på min mors hveteboller som ble brukt hjemme hos oss i min barndom
I. d. a. g. f. å. r. v. i. h. u. s. e. t. l. b. n. ,. ø. o. p. H. j. m. k. T. 1. 0. 3. æ. 5. -. 2. S. /. R. E. D. 4. J. –. y. C. 8. G. A. c. w. (. O. ). F. M. +. L. d g. d l
Inspirasjonen til disse er hentet fra enav mine favorittblogger Mat På Bordet. Da hun postet sine snurretmed høstkrydder tidligere denneuken kunne jeg ikke ventemed å forsøke å lage min egen versjon, sukkerfri og bakt på LITT grovere mel så klart
Bland så alle ingrediensenesammen (bortsett fra smøret/oljen), bruk gjerne en håndmikser medstaver som passer til deig, eller enkjøkkenmaskin for best resultat
Når man baker med gjær, er temperaturer naturligvis viktig å tenke på. Derfor må du alltid tilsette romtemperert smør helt mot sluttenaveltetiden, slik at det allerede er et sterkt glutennett i deigen
Bland mel, sukker og kardemomme sammenmedden lunkne gjærblandingen. Avkjølbollene på rist. Hveteboller (Hentet fra Opplysningskontoret for brød og korn)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.