spaghetti med sitron og basilikum og ravioli fylt med spinat og cottage cheese. Siden det er helg tenkte jeg det var på tide å slå til med en skikkelig helgeoppskrift
Du kan lage pastaenmed en gang – eller legg den i en pose i kjøleskapet til neste dag. Da blir den mye mer elastisk å jobbe med, men min erfaring er at smaken endrer seg ikke
På bildet øverst serverte jeg nykokt pastamed druer, dulcitatomater og fetaost. Når du er ferdig skal den være myk og elastisk med et "blankt" utseende
Det vil si at de egentlig er vanskelige å fordøye alle mennesker (vi vet alle hva som kan skje hvis vi spiser for mye kål og bønner), men for mennesker med IBS kan det virke som at de er ekstra vanskelige å fordøye
Jeg kan huske hvordan hun hånd-eltet deigen og skjæret den i tynne strimler med kniv. Min bestemor lagde fersk pasta nesten hver dag, som barn likte jeg den best sammen med hennes tomatsuppe
Blomkål er proppfull av kostfiber, mineraler og vitaminer som vitamin C og B vitaminet folat som er viktig for hjertehelse, produksjon av nye blodlegemer og virker forebyggende av ryggmarksbrokk hos fostre
bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)kok/lag pastaenleggpasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
jeg spiste min pastamed brokkolipuré og parmasan. ettersom jeg allerede har byttet ut ferdig byggrynsgrøt med min egne hjemmelagde, fant jeg ut at jeg ville introdusere hjemmelagd tortellini til middag også
Vår erfaring er at det ikke bør være for store biter, for da blir deigen for lang og unhåndterlig å holde på med samtidig som pastaen lett blir en sammenklistret klump, også når den kokes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.