22.00. Da
fyrverkeriet startet, ble alle lysene langs promenaden slukket slik at man kunne oppleve det i mørket. Vi var ferdige med maten, men satt fortsatt ved bordet og nøt utsikten. Fyrverkeriet varte i 15
Jeg prøver å ta opp noen av de gamle "spaltene" jeg hadde, samt spe på med nye interessante tema - men jeg ønsker også innspill fra dere hva dere ønsker å høre om
Hva vet du om falafel og kebab på t-banen. Nylig fant jeg en nedstøvet CD fra russetiden og sangene vekket opp minner fra tiden med den fullpakkede Mazdaen med gode venner og skyhøy partystemning til ”Fjern deg” av Karpe Diem
Enhver må finne ut hva som passer best for en selv av supermat, men jeg tror de fleste kan finne noe som kan være til hjelp og gi mer overskudd og en sunnere livsstil
Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
''You know what else everybody likes. Parfaits. Have you ever met a person, you say, ''Let's get some parfait,'' they say, ''Hello no, I don't like no parfait''
TENKER DET BLIR ET UNISONT JA, MEN DENNE FORMA KOMMER FRA TJUKKESTE ØSTLANDET. Ja, det er tungt å innrømme, men du verden så mange gode oppskrifter på fiskemat som fins utenfor Nord Norge
HVA ER GREIA MED LOMPER. Har du lurt på hva som er greia med lomper. Et spørsmål jeg ofte får er hva slags lomper jeg spiser, om jeg velger spelt, original, havre, Buer, Auli eller hva enn det måtte være
Selv om det den gangen var med motsatt fortegn enn hva det er i dag. Noe om hjemmebrygging. 24. september 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Foto 123
Fem om dagen - i en klassisk kjøttsaus. Skrevet 06. 07. 2015 kl. 21. 26Kategori. Middag. Kommentarer(2). Vi nordmenn sliter med å spise minimumsanbefalningene for frukt og grønt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.