Hummus er en svært god rett fra midtøsten. Hummus. 03. 01. 2015 kl. 10. 08 i. Tilbehør. 2 kommentarer. Den lages av kikerter og passer som tilbehør til både fisk og kjøtt
Hummus er en velsmakende puré av kikerter som passer som tilbehør til så mangt. Stek et par nanbrød som du deler i strimler og vips så har du en herlig snack
With love from Moms Kitchen. Vi har kost oss med nachos, salchionpølse, hummus og dyppebrød. Hummus ble jeg så positivt overasket over-det er jo faktisk godt
Click to share on Facebook (Opens in newwindow)Click to share on Pinterest (Opens in newwindow)Click to email this to a friend (Opens in newwindow)Click to print (Opens in newwindow)MoreClick to share on WhatsApp (Opens in newwindow)Click to share on Twitter (Opens in newwindow)Click to share on Google+ (Opens in newwindow)Click to share on LinkedIn (Opens in newwindow)
Hummus. Nok framsnakk av høsten, i dag ville jeg innom for å dele oppskrift på hummus med dere. Hummus er SÅ godt, og det kan brukes til så utrolig mye
Hummus er supert tilbehør som passer til mange matretter og det er ikke noe i veien for å bruke det som pålegg eller på en salat for at den skal bli mer mettende
Hummus er en av de tingene, det har jeg stort sett i kjøleskapet. Hummus lages av hovedsaklig kikerter, men det går fint å bruke andre ting også som for eksempel ulike typer bønner/ linser eller med grønne erter som i oppskriften dere får av meg i dag
Vi brukar göra hummus ganska ofta här hemma. Hummus funkar bra som smårätt, kanske tillsammans med några goda oliver, gott bröd och råa grönsaker att dippa
Hummus er nyttig og næringsrik mat. Vanligvis pleier jeg å lage hummus av kikerter. Men her om dagen, når jeg bestemt meg å lage meg litt hummus, fant jeg ut, at jeg var tom for kikerter
Hummus er en av de eldste matretter med røtter helt tilbake til faraoenes Egypt. I dag er hummus vanlig over hele midtøsten og er mest brukt som pålegg eller som dip til grønnsaker og nachos
Msabbaha (eller mashawsha eller masabacha, avhengig av hvor du er fra) tar ingrediensene fra hummus til å lage en nært beslektet men likevel annerledes rett
Jeg har alltid vært glad i kikerter, men hummus har jeg aldri taklet. Jeg har senere funnet ut at det ikke er hummusen jeg ikke takler, men tahinien (knuste sesamfrø) og da ble jo saken en helt annen
Hummus med yoghurt. For hummus med yoghurt er livet (også) enkelt. Tilbehør. July 14, 2015July 14, 2015. Perfekt til grillfesten er denne kikertpureen med sitron, sesampaste (Tahini), sitronsaft, olivenolje, kayennepepper og ikke minst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.