1 dryss
kanel 1 dryss chilipulver*Når jeg skriver et dryss betyr det at dere selv velger mengden. Skyll kjernene og fjern eventuelt kjøtt. Tørk dem godt, helst i noen timer. Ha dem i en bolle, og bland alt godt sammen. Pass på at krydderet blir godt fordelt. Fordel kjernene utover på et stekebrett med stekepapir, og stek i ovnen på 160 grader Det tar en stund, rundt 20-30 minutter, men det avhenger helt av hvor mye du ønsker de stekt.
hjemmeristede kikerter med chili og honning. Skrevet 05. 02. 2015 klokken 17. 54. God ettermiddag alle sammen. Bare èn dag igjen nå, så er det jammen meg helg, ihvertfall for noen av oss
Det er gresskartid og det er gøy å kunne bruke hele gresskaret. Av gresskarkjøttet lager vi kjempegod gresskarsuppe og en herlig kake, men kjernene er vel verd å ta vare på
Gresskarkjerner(ferske eller tørkede). her. Ingredienser. 3-4 ss olivenolje. Salt. Chilipulver, pepper, honning, tandoori krydder, presset hvitløk eller annet spennende krydder
økologiske gresskarkjerner. ) 250 g økologiske gresskarkjerner1 ss olivenolje0,5 ts havsalt eller HimalayasaltSett stekeovnen på ca. Du kan kjøpe gresskarkjerner (454 gram for cirka 30 NOK) hos iHerb, her
Ingredienser. - 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du
Pensle brødene med vann og strø en blanding av solsikkekjerner og gresskarkjerner over. Trinn 13 dl kokende vann150 gram hel rug75 gram sesamfrø75 gram solsikkefrø50 gram gresskarkjernerBland alle ingrediensene i bakebollen, dekk med plast/lokk og la stå i romtemperatur i minst 2 timer eller gjerne over natten. 50 gram gresskarkjerner
1 kopp gresskarkjerner, salt, ristet. 1 kopp gresskarkjerner. Jeg har laget mange gresskarsupper i mitt syndige liv, men suppa til mesterkokken, Sven Erik Renaa, er virkelig den beste jeg har smakt ever
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.