- 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du. - Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
Sunn og god snacks. -oppskrift - man må nesten krydre etter eget ønske. Alt som skal til er litt krydring og risting, og vips har man snacks som smaker som popcorn
Så har du herlig snacks du kan spise med god samvittighet. 3-4 ss olivenolje. Fordel dem ut på et brett med bakepapir og stek på 180 grader i ca 15 - 25 min til de begynner å bli gyllne. Gresskarcupcakes (kommer snart) 3-4 ss olivenolje. 180 grader i ca 15 - 25 min til de begynner å bli gyllne
Åh herlige snacks. Kjempefin snacks for alle nøtteallergikerne der ute også. 15-25 minutter). Når du trenger å mumse, eller knaske på noe salt, så er jo dette helt supert
1- 2 ts havsalt. Stek på 180 grader i ca 15- 20 minutter. 1- 2 ts havsalt. Disse kan du egentlig krydre og mikse med alle slags smaker, men denne gangen ble mine blandet sånn
- Katrine og Sandro -. Dagens mat tips er kremet gresskarsuppe med smak av kokosmelk, toppet med chorizo og ristede gresskarkjerner som ble en kjempegod smaksopplevelse
Her har du oppskrift til 4-5 personer. 1,5 l kylling- eller grønnsaksbuljong. Jeg har laget mange gresskarsupper i mitt syndige liv, men suppa til mesterkokken, Sven Erik Renaa, er virkelig den beste jeg har smakt ever
Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst
Lavkarbo pannekaker. -). Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt. Perfekt til taco, wraps o. l. Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.