Hjemmelaget pizza
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Deig
  • 3 dl vann, lunkent
  • 3 ss olivenolje
  • 25 g gjær (du kan godt bruke enda mindre, helt ned i 12 g Det er lettere å få tynn deig jo mindre gjær du bruker, men ikke bruk mindre enn 12 g på denne porsonen).
  • 1/2 ss sukker
  • 1/2 ts salt
  • 500 g hvetemel eller finbakstmel eller pizzamel (det er noe som heter det, men jeg finner det ikke i butikkene... )
  • Sett ovnen på 250 grader
  •  
  • Pizzasaus
  • 1 boks tomater (ikke hakkede, for de smaker ikke godt)
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts sukker
  • kayennepepper, ikke mye, bare så sausen får litt "sting", ca 1/4 ts en neve frisk basilikum
  • ¤ Denne sausen skal ikke kokes, bare ha alle ingrediensene i foodprosessoren og bland, eller du kan bruke stavmixer og blande alt til en jevn saus
  • ¤ Bre sausen over pizzabunnene

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.