Hipphurrafor EPLEDAGEN. Hell røren i en smurt form. La den avkjøles litt før den er klar for å nytes. 2016 kl. 24 kommentarer. Nå som det er høst er det tid for epler og siden det er epledagen idag 17. 125 gram smør. 1/2 dl hvitt sukker. 2 egg. 21/2 dl fint speltmel. 2 ss gresk yoghurt. 2 -3 skiver marsipan. 2 epler. 2016 kl. 24 kommentarer. 2016 kl. 24 kommentarer. 125 gram smør. 1/2 dl hvitt sukker. 2 egg 21/2 dl fint speltmel. 2 ss gresk yoghurt. 2 -3 skiver marsipan. 2 epler. 2016 kl. 24 kommentarer
Real Madrid-kaken min er akkurat levert til en fornøyd kunde. )Kaken består av en saftig vaniljekakebunn, fylt med deilige rørte bringebær, bringebærmousse, konditorkrem og sjokoladebiter
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
såå mye lettere når en allerede har telefonen for hånden. Diettbuksa mi passer fortsatt. ) virkelig fikk kjenne på etter helgen, fyfaen jeg var så dårlig i magen atte
Mia er en utrolig glad og veldig omtenksom jente, hun var storfornøyd med kaken. det er viktig å bruke rikelig med melis når man kjevler den ut, ikke kjevl marsipanen for tynn, da blir den vanskelig å få på kaken
Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker. Solen skinner og flagget vaier, så alt ligger til rette for en god dag
Jo lenger en må piske for å få den klumpefri, jo mer rennende kan den ende opp med å bli, så hvis en skal ha den i sprøytepose, bør en da la den kjøles ned i kjøleskapet for at den skal ha mer hold når den sprøytes på
Fytti katta for noen bomber. 2 pakker tørrgjær. Stekes i 14-15 minutter - 200 grader. rulles sammen for så og deles opp i biter) 1 liter melk. 2 pakker tørrgjær
Vet ikke om jeg fortsatt synes kjøpekakene fra «Marks&Sparks» er allverdens, men den rike ingefærsmaken og den krakkelerte sukker/kanel toppen har virkelig noe ekstra ved seg
Først siler man ut kefirkorn og kaster sitronen, som du ser i forrige blogginnlegg. Når første fermentering er ferdig, og du har silt ut vannkefirkorn, kan du tilsette
Det er den samme sausen jeg bruker når jeg lager gratinert blomkål, fiskegrateng og mer, det er så fint med anvendelige sauser, for da kan man jo faktisk lage en hel del middager på en gang, og heller holde det kaldt i kjøleskap eller fryser, til en rainy day, eller bare en hvilken som helst tirsdag alle har det travelt
Ta ut brødet når ferdig, og ta det ut av gryta, for deretter å legge det over på rist. Andreas Viestad i Dagbladet har kommet med et brød som er eltefritt, og som skal stekes i jerngryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.