Lykke servert på et fat. Alt du trenger er å skrelle søtpoteten ( eller vaske dem godt og beholde skallet på), skjære den i fine, noenlunde like, skiver
"Potetsalat"I stedet for poteter har jeg brukt sellerirot. I heart sellerirot. 0,5 sellerirot1 stilk stangselleri3 vårløk1 fedd hvitløk2 ss seterrømme1 ss dijonsennep90 g majones (cirka en halv tube)Sylteagurk - jeg kjøpte et glass med vanlige skivet sylteagurk, og finhakket disse
Etter drøyt to uker påfat er IPA'n nå karbonert, og jeg har tatt et par smaksprøver. Jeg merket spesielt dette på amber alen min, som endret seg mye på et par måneder
Her kommer det en oppskrift på tradisjonell tandoorikylling. Det indiske kjøkkenet har så mye godt å by på når det kommer til unike sammensetning av krydder
Legg den første bunnen på et serveringsfat. Vi bodde i en liten landsby mellom Nice og Cannes i Sør Frankrike, og oppe på torget lå det en liten restaurant som serverte en helt fantastisk Omelette Norvegienne
Legg dem på et fat og server. Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Beregn to til tre biter pr person avhengig av hva mer du har på bordet
Ha retten over påfat (gjør et mellomstopp på en tallerken med kjøkkenpapir dersom du synes det blir for mye baonfett) og dryss over fersk kvernet pepper før servering
Legg frem ett lite fat med litt kjøkkenpapir, som du kan legge de ferdige vårrullene på. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.