Brødet kalles Noknead. bread. Så himmelsk godt. Og så enkelt. Du må bare ha god tid. o). Jeg har. funnet en oppskrift på et brød som er vel så proft som bakerens
* Bland alt det tørre med en sleiv, ha i vann og rør sammen lett. Lettere enn dette blir det ikke. Alt du trenger er litt tid hjemme, en natt og en formiddag for å være helt nøyaktig
Be sure it becomes crispy andnot burned. These crisp breads are nutritious and very tasty. If they are still soft, you can turn them over and bake them a bit longer
A real gimlet is half gin andhalf Rose’s Lime Juice andnothing else. Jeg tror jeg lar Raymond Chandlers forsoffene gentelmannen Terry Lennox fra "The long Goodbye" gjøre jobben "We sat in the corner bar at Victor’s and drank gimlets
Det er fordi jeg tenker at en omlegging av kostholdet bør være nettopp en omlegging, ikke et utspring av det man hadde i utgangspunktet, bare med andre ingredienser
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak. Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.