Skru av ovnen og sett døren på gløtt, la brødet avkjøles helt før du skjærer i det. Ha massen i en stor brødform, og stek det nederst i ovnen på 200 grader. 15 minutter Ha massen i en stor brødform, og stek det nederst i ovnen på. 20 minutter Skru av ovnen og sett døren på gløtt, la brødet avkjøles helt før du skjærer i det
Så er det bare å nyte brødet, akkurat som det, med kanskje ett godt smør på. Dette brødet har blitt omtrent som en farsott inne på matbloggenes verden og nå er det min tur til å prøve det
Dette brødet fikk "bein å gå på. * Bland alt det tørre med en sleiv, ha i vann og rør sammen lett. * Legg bakepapir på kjøkkenbenken og stør godt med mel på
Etter å ha sett mange inspirerende bilder på Pinterest i lang tid av sånne pull apart bread så fikk jeg lyst å prøve meg på det Sliter litt med å finne et godt norsk ord så det ble bare pizza brød…
) denne gangen er det nok ikke noe "matpakkebrød" dette brødet passer best med litt smør og brunost til ettermiddagskaffen, eller til en kopp med rykende varm chilikakao som du finner oppskrift på HER
Gryta må være gjennomvarm da brødet legges i. Jeg har sett de mange oppskriftene til bloggen Mat på Bordet,så da Le crueset gryta kom fra nissen i år så måtte det testes ut, og det med hell
Siden brødet smaker himmelsk, har store bobler og litt seig skorpe slik som landbrødene i Frankrike som jeg alltid lengter sånn etter har, synes jeg det er for gæli og retter herved opp miseren
Server brødetmed feks rød pesto (uten ost) og løvtynn baguettskinke. Til mitt brød brukte jeg litt mer gjær og litt mer vann etter tips fra ei som har prøvd før meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.