Jeg er igrunnen ikke noe frokost-menneske. fin frokost. Har egentlig aldri vært det heller. Derfor har jeg ikke giddet å prøve igjen, for skal jeg først spise noe til frokost, så bør det smake bra
Bruk fingrene og smuldre sammen til blandingen blir til smørklumper (crumble). Den er i følge boken, den enkleste av alle "eplekaker", og smaker så lett og frisk
Når høsten meldte sin ankomst, og regnet rant over den regntunge byen, (hvor det nærmeste du kommer snø er isen fra fiskehandlerens disk) DA pleide min venninne, Wenche, å lage sin magiske lammegryte
Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og eplerellerpærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryteneller rypefiletene til nye høyder
Lammet er endelig i butikkene, og rettene står i kø for å bli laget. Jeg er klar over at fårikålens dag ikke er før om et par uker, men det må jo være lov å tjuvstarte
Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett hvetemel til du får en løs deig (deigen skal ikke kunne eltes til vanlige hveteboller, men heller ikke være rennende)
Det erfascinerandekorleisei landegrense kan skilje mattradisjonar frå kvarandre, tatt i betraktning korleis rettar og metodar har vandra overheileverda i uminnelege tider
Nå handler det om å finneei gryte som er stor nok. En drikk som ble drukket under den kalde årstiden. Allerede for mer enn totusen år siden, tilsatte grekerne og romerne forskjellige krydderier i vinene
Jeg husker enda da jeg så bildet av Risa Rosa vognposen på en blogg tidligere i vår. Og noe av det beste - man kan velge i utallige herligefargekombinasjoner, både innvendig og utvendig, og jentene finner stadig på nye, artige design
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.