Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppeog etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppemed kokosmelk og karri
Det er ikke lenge siden jeg delte en oppskrift på gulrotsuppe, og nå kommer en fornyet versjon. Om du ikke vet det så har jeg skrivevansker, og derfor unngår jeg og skrive lange blogginnlegg av den enkle grunn at det krever tid med feilretting
Høst = suppesesong, så nå er det bare å tenne stearinlysene, høre på vinden og regnet som pisker mot ruta og nyte en stor skål med fyldig og varmende gulrotsuppe
hvis du skal servere dette som vanlig hverdagsmiddag så kan du steke kyllingbryst og toppe suppen med rett før den settes på bordet, og du kan servere den med godt brød
Server gjerne suppen med deilig lavkabo foccacia, oppskrift finner du HER. Denne gulrotsuppen har en deilig smak av blant annet ingefær og chili ( - ja, jeg elsker spicy supper, spesielt nå som det er så kaldt
Imens grønnsakene koker kan du begynne med torsken og spekeskinken. Når grønnsakene er møre lager du en jevn suppe med stavmikser, eller blender om du ønsker en enda finere suppe
Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller blender, og smak til med salt og pepper. Den gangen jeg laget min første ordentlige suppe glemmer jeg neppe med det første
Kjør suppa glatt med en stavmikser og smak til med salt, pepper og limesaft. Med litt sprøstekt bacon eller noe annet salt på toppen (saltede frø eller spekeskinke for eksempel) blir dette virkelig et snaddermåltid
Smak til med salt og pepper. Kjør suppen jevn med stavmikser eller blender. Jeg har prøvd meg på en aldri så liten detox den siste uka, så det har blitt laget mye grønsakssupper og denne synes jeg ble veldig god
Gulrotsuppe blir aldri kjedelig, og nå som det begynner å bli høst, er dette den perfekte middagen. Når du har kjørt alt, siler du suppen, og smaker den til med limesaft og salt
Ta i mot høsten med åpne armer med en deilig og kremete gulrotsuppemed chilli og linser. Hakk løk, hvitløk og chilli og hell over i en kjele med olivenolje på middels varme
morter), og la det få surre med de siste minuttene. Det fins flere oppskrifter på dette selv på denne bloggen, mange varianter og smakstilsetninger fins som jeg ikke har prøvd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.