Gulrotsuppe med ingefær4 gulrøtter1 løk2 hvitløksbåter1 ss olje2 ss fersk revet ingefær3 terninger grønnsaksbuljong10 dl vann2 dl crème fraichesaltKoriander til pyntSkrell gulrot, potet, løk og hvitløk og kutt det i små biter
Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppe med kokosmelk og karri
Høst = suppesesong, så nå er det bare å tenne stearinlysene, høre på vinden og regnet som pisker mot ruta og nyte en stor skål med fyldig og varmende gulrotsuppe
En hissig suppe med masse smak. Denne går også relativt kjapt å lage. Jeg rasper gulrøttene, så de er møre på noen få minutter, så noen lang koketid trenger den ikke
Da ble det gulrotsuppe . Søndag lagde vi helstekt kylling til middag. Og det ble faktisk så mye kraft av kyllingen at jeg bestemte meg for å lage suppe dagen derpå
Hakk løk, fenikkel, ingefær, hvitløk i middels store biter, og gulrøttene i litt mindre biter. Ta ut frøene ut av chilien og del den i mindre biter den også Surr løken i 3-4 minutter til den blir blank, og tilsett øvrige grønnsaker
Ta i mot høsten med åpne armer med en deilig og kremete gulrotsuppe med chilli og linser. Den er litt spicy så man for en god og varm følelse nå som kulden snikker seg innpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.