Jeg testet ut flere måter å steke dem på (pensling eller ikke, vann eller egg), og kom fram til at jeg likte dem best når de var penslet med egg ogmed litt maldonsalt strødd over
Ha kremost og pesto i en skål å rør om. Grissini. Legg "pølsene" på et brett med bakepapir. Grissini. Del deigen i 25 biter å rull dem som pølser på størrelse med en blyant
Dette er de enkleste og raskeste rundstykkene du kan tenke deg. Jeg lager de ofte hvis det ikke er noe annet som frister, det hjelper også at de er forholdsvis sunne
Begynn med å smelte smøret i en kjele, tilsett så sukker, fløte , sirup, kakao oglakrispulver. La det hele avkjøles før du pynter med litt mere peanøtter og så er det hele klart til å serveres
I dag så laget jeg lakrismandler (sterkt inspirert av Caroline Fibæk), men med en annen twist. I fjor sommer smakte jeg en ny type yogi sjokolade med kombinasjon
Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing. Surr skinke rundt hver grissiniog legg på fire tallerkener eller et serveringsfat
Hvis du vil ha lakrismed litt tygg i skal det være en ganske tjukk og boblende masse før du heller den over i silikonformer eller i en bakepapirkledt form
Rull til pølse på størrelse med en tykk sprittusj. Ta de ut av ovnen og strø på resten av parmesanen mens de er rykende varme så den smelter over grissiniene
Server gjerne grissini sammen med litt hummus eller en annen god dip. De som jeg har laget her er med rosmarin og havsalt, men du kan også lage med hvitløk eller soltørket tomat om du ønsker
- Tilsett hvetemel blandet med gjær og salt. Passer veldig godt til for eksempel forretter, salater, supper eller sammen med guacamole, tapenade eller annen type dip
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.