1. Bland gjæren inn i vannen til det er løst opp.
2. Ha alle ingrediensene i en bolle å elt deigen til fin å elastisk. La deigen heve i 30 min.
3. Del deigen i 25 biter å rull dem som pølser på størrelse med en blyant. Legg "pølsene" på et brett med bakepapir.
4. For ekstra smak kan du rulle pølsene i finrevet ost eller drysse grovt salt over.
5. Inn i ovnen 200grader i 12-15min på varmluft.
6. For sprøere pølser kan du steke dem i ovnen på 110grader 20-30min.
Dip:
Ha kremost og pesto i en skål å rør om. Ha blandingen i kjøleskapet i 10-60min for å la smakene blande seg.
Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
I det siste har jeg laget dip av store hvite bønner med sitron,olivenolje og cumin. Med høyt proteininnhold og mange variasjonsmuligheter, innlemmer fler og fler av oss belgfrukter i den daglige kosten
Italienske snacksbrød, eller grissinimed urter som du også kan kalle de. Trill ut grissini - mange lager de fingertynne, jeg liker de best når de er cirka to fingerbredder
Eller grissini som det heter på italiensk. Du kan bake dem med fint eller grovt mel. Grissini er svært dekorative, og gir deg mange muligheter til variasjon
Rull til pølse på størrelse med en tykk sprittusj. Opprinnelig stammer disse gode brødstikkene fra Torino i Italia og er perfekte følge til oliventapenade og andre ulike dip
Server gjerne grissini sammen med litt hummus eller en annen god dip. De som jeg har laget her er med rosmarin og havsalt, men du kan også lage med hvitløk eller soltørket tomat om du ønsker
Så hakker jeg et fedd hvitløk, blander dette med så mye rømme du og synes du trenger i avokadoen, smaker til med litt salt og sitronsaft eller limesaft
Denne nydelige dipen passer perfekt med ristet tortilla eller pitabrød i piter. Hun inspirerte meg til obskøniteter og frekkheter med korssting og jeg fortalte henne om East Sussex og Rye
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.