Om du ikke vil ha brødpinner kan du bruke samme deig til å lage rundstykker. Mine er smaksatt med persille og hvitløk, men du skal få flere alternativer
Italienske snacksbrød, eller grissinimed urter som du også kan kalle de. Trill ut grissini - mange lager de fingertynne, jeg liker de best når de er cirka to fingerbredder
Eller grissini som det heter på italiensk. Du kan bake dem med fint eller grovt mel. Grissini er svært dekorative, og gir deg mange muligheter til variasjon
Rull til pølse på størrelse med en tykk sprittusj. Ta de ut av ovnen og strø på resten av parmesanen mens de er rykende varme så den smelter over grissiniene
Server gjerne grissini sammen med litt hummus eller en annen god dip. De som jeg har laget her er med rosmarin og havsalt, men du kan også lage med hvitløk eller soltørket tomat om du ønsker
Til all slags tapas her i spania er det veldig vanlig at det serveres med brød, og veldig mange ganger får man som alternativ brødpinner som tilbehør, og det er nettopp noen veldig gode brødpinner som blir fredagstapasen her på bloggen i dag
Her kommer oppskrift på noen knall gode brødpinnermed parmesan. De er gode å servere sammen med f. Jeg spiste de som kveldskos sammen med feta dip og noen oliven,
Slik lager man focaccia – raskt og enkelt. Grissinimed vriAv Arvid Nornes. Grissini er et tynt, tørt og sprøtt brød som ofte serveres som en liten forrett
Det skal bli en god og håndterlig deig å bake med. Tzatsiki er min favoritt til grissiniene. ¤ Rull deigen til smale stenger og legg dem på et stekebrett med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.