Husk at svin, som kylling, skal gjennomstekes. For en måneds tid siden marinerte jeg denne indrefileten og la det i frysen for å ha den til en passende grilldag
til 4 personer 900 g indrefilet av svin 2 pakker tørrsaltet bacon 4 fedd hvitløk pepper og salt La svinefileten ligge i romtemperatur i ca en time. Dag 2 lot jeg fileten ligge 2 timer i romtemperatur før jeg tok den med ut på grillen og grillet den godt på alle sider. 900 g indrefilet av svin
Skjær svinefileten i skiver. 300 gram indrefilet av svin. 300 gram indrefilet av svin. . I dag har Dagbladet nok et skrekkoppslag om hvor forferdelig skadelig lavkarbo er
Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. 1 stk indrefilet av svin, ca. 2) Renskjær svinefileten for hinner og legg kjøttet i brødpose eller lignende og hell i marinaden. La det ligge på kjøkkenbenken, 1/2 -1 time, gjerne lenger, men da må du legge svinefilten i kjøleskapet. 4) Varm opp stekepannen og stek indrefileten på sterk varme, til den blir fint brunet på alle sider. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 1 stk indrefilet av svin,. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefilet av svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefilet av svin
Baconsurret indrefilet av svin. Her har vi surret bacon rundt indrefilet av svin. #Svin #Indrefilet #Protein #Næringsrikt #Næring #helse #Hverdag #Helg #kos #Salat #Grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.