At sommer = grilltid er opplest og vedtatt. Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blittskikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
Bland sammen sukker og salt og dryss i et jevnt lag over hele laksefileten. peppermiks. Skyll deretter av laksen, tørk den godt og krydre den med peppermiks
Pensle laksefiletene med olje og strø over litt salt og pepper. En deilig og lettlaget fiskerett, passer ypperlig med ovnsstekte poteter, kokte eller grillede grønnsaker eller kun en frisk salat
Laksenblir sprø og knasende, og det er litt "kult" å spiseipitabrødi stedet for på tallerken. En enkel, men virkelig god måte å servere laks på, og ikkeminstbarnevennlig, her går laks og salat ned på høykant, kanskje det er mulig å bytte ut tacoen på fredag med et sunt laksemåltid
Ovnsbakt laks med hummus, salat og grilla grønnsaker. Gårdagens herligemiddagstallerken. Grønnsakene grilla me ipaninigrillen, men sleng gjerne både dei og fisken på grillen ute
Vi tørket laksen med tørkepapir, krydret med salt og pepper og la på dill og sitron. Laks. Tid. Grillen ble varmet opp med tre bluss, og vi la på laksefileten med skinnsiden ned og uten folie
nedenfor her finner dere oppskriften på grilletlaks og den norske versjonen av risotto, byggotto. legg laksestykkene på hver sinbit med aluminiumfolie krydre de med fiskekrydderet og ha på en klat med smør, og brett folien rundt fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.