At sommer = grilltid er opplest og vedtatt. Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blitt skikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet. Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk og squash i små biter, og stek litt i olje
Bland sammen sukker og salt og dryss i et jevnt lag over hele laksefileten. grillkull og tennvæske. Legg laksefileten på grillristen på den halvdelen av grillen hvor det ikke er noe kull
Pensle laksefiletene med olje og strø over litt salt og pepper. En deilig og lettlaget fiskerett, passer ypperlig med ovnsstekte poteter, kokte eller grillede grønnsaker eller kun en frisk salat
Nygrilletlaks med deilig tilbehør, og sol er det også ute. Mangosalsaen som er en herlig kombinasjon i smaker av søtt, sterkt og syrlig passer perfekt som følge til laks
Vi tørket laksen med tørkepapir, krydret med salt og pepper og la på dill og sitron. Laks. Grillen ble varmet opp med tre bluss, og vi la på laksefileten med skinnsiden ned og uten folie
nedenfor her finner dere oppskriften på grilletlaksog den norske versjonen av risotto, byggotto. legg laksestykkene på hver sin bit med aluminiumfolie krydre de med fiskekrydderet og ha på en klat med smør, og brett folien rundt fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.