. At sommer = grilltid er opplest og vedtatt. Det aller beste med grill er jo å tenne opp kulegrillen, vente til kullet er blitt skikkelig varmt og så grille – sakte og lenge mens en nyter sommerkvelden og alle sommerlydene
1. Krydder laksen etter ønske, og sett den i oppvarmet ovn på 200 grader. Stekest i 30 min. 2. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet
Gårdagens herlige middagstallerken. Ovnsbakt laks med hummus, salat og grilla grønnsaker. Grønnsakene grilla me i paninigrillen, men sleng gjerne både dei og fisken på grillen ute
Hei dere. Dette er skikkelig god vårmat som dere bør prøve. 2 porsjoner. 1 håndfull dill, litt gressløk, 1 spisskål, 2 laksefilet, 1 liten boks litt store cherry tomater
(4 pers. )4 stykker laksefilet1 stor squashen stor bunt asparges100 g ruccolasalatsitronolivenoljesalt/pepperKrydre laksefiletene og hell litt olje over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.