India har vi panir og i Hellas er det halloumi som gjelder, aubergine er å finne i begge kjøkken. Her er herligheten med min lille vri og oppskriften er til fire skiver
Dette er en fantastisk siderett, med full av forskjellige smakskombinasjoner som smelter i munnen. ) Disse auberginene hadde vi som siderett til grillmaten i de fine sommerdagene
Smak til med saft av lime eller sitron, salt , pepper og. pensle med sitronolje underveis. Træ marinert kylling, friske store myntebladog rødløk i båter vekselvis på
GA_googleAddAttr("Tag", "grillet-aubergine"). Biff i tynne skiver, mozzarella oggrillet aubergin legges på en seng av blandet salat og noen smakfulle plommetomater
Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
En rett som kan brukes som tilbehør eller som en hovedrett med en salat og godt brød til. Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginenemed en liten skje slik at bare skallet står igjen
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Og her skal jeg komme med en liten hemmelighet, noe mange nok vil synes at høres helt vilt ut
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grilletmed krydder smør og lime majones
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.