Ei ny oppskrift som blir laga igjen og igjen, er denne deilige greske kyllinggryta. Når gryta har gjort seg ferdig i omnen heller du oppi oliven og store bitar medfetaost
Husker dere den fantastiske greske salaten jeg laget for litt siden. Gresk couscoussalat med marinert svinekjøtt og fetaost toppet med nydelig sennepsdressing
Legg leiven på bakepapirkledd stekebrett, fordel halvparten av fyllet utover nesten ut til kanten, pensle kanten med vann, legg en annen leiv oppå og trykk godt til langs kanten
I dag hadde vi hamburgere medfetaost inni. Hamburger er alltid velkommen til middag hos oss… Tidligere har jeg lagd burgere med moste grønnsaker i, men nå har varierer de med alt fra grønnsaker, til nudler til helt vanlige
Greske kjøttboller med spinat og parmesan. Bland karbonadedeig med paprikapulver, chili, cummin, sennepspulver, pepper, salt, ingefær, hvitløk, kanel og kardemomme
Pasta, i gryterett, på tapasbordet eller bare som de er med akkurat det du vil ved siden av. Del kyllingen i terninger og kjør det i en foodprossesor sammen med hvitløk, koriander, maizena og soyasaus, til en jevn masse
Han er fornøyd med det svaret, for hvem liker ikke kjøttboller, liksom. Vi spiste dem slik som du ser på bildet, med noen sukkererter jeg woket raskt og en god skje med tyrkisk yoghurt ved siden av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.