1757 til
1775, det året han døde. Her får vi oversikter over alle grønnsaker og urter som plantes og blir sådd, når de settes og når de tas opp. Blant annet kan vi lese at den 12. juli 1757 er det skåret lavendel i knopp og de har hatt modne kirsebær
7 de
nedlagt
65
stk
½ del
af Østre Kandt af Haugen ved Stranden paa Vestre siden af Becken
Fell på samme måte som tidligere. Fell på samme måte som på votten. var wpcom_adclk_hovering = false. hover( wpcom_adclk_hover_yes, wpcom_adclk_hover_no )
Hvis du har lest noen av våre tidligere poster på bloggen, har du kanskje hørt om sorten før. ”Al deighvori Æg er Hovedbestanddelen, maa ikke staa, men steges straks
var wpcom_adclk_hovering = false. hover( wpcom_adclk_hover_yes, wpcom_adclk_hover_no ). Jeg brukte oppskriftentil brytebrødet for å lage dette saftige og gode foccacia brødet
Du kan godt bruke din egen oppskriftpåhvit saus hvis du vil, det som er viktig her er at sausen skal være litt tynnere enn vanlig “fiskebollesaus” – konsistensen skal være en mellomting mellom melk og hvit saus
var wpcom_adclk_hovering = false. hover( wpcom_adclk_hover_yes, wpcom_adclk_hover_no ). A recipe from the Norwegian local paper Varden based inSkienin Telemark
Er denne retten for lite fotogen til å legga ut på bloggen. Mitt svar er nei. Her er i alle fall oppskriftapå retten, som er veldiggreitt å laga om du til dømes har handla innlitt for mykje til denne middagen dagen før
Å lage surdeigsbrød er littomstendelig å komme inni, men når man først skjønner seg påmating av starter og gir seg hen tilmelkesyrebakterienesforunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Legg først tomatsaus, så lasagneplater, hvit saus og litt revet ost – og slik fortsetter du til de siste lasagneplatene er på plass og husk at du avslutter med hvit saus og revet ost på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.