Legg hvitoggrønn asparges side om side, dryss over ristede pinjekjerner og revet parmesan. Jeg garanterer at du aldri har smakt en bedre og sprøere versjon av de lange, grønne
Desember måned ringes inn med litt julebakst, og hos oss er det hvite kakemenn som bakes først. Bland hornsaltet med halvparten av melet og tilsett resten av melet under omrøring - til deigen har blitt passe tykk- Dekk deigen med plast, og la den stå kjølig natten over
Moussekaken er klar til servering og pyntet med sjokoladedråper. Den har appelsin i bunnen og blir derfor litt syrlig/søt og passer godt nå i disse juletider
Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Kok i mellomtiden Spaghetti i rikelig med vann. Før du heller av vannet fra pastaen, sørg for å spare en øse med kokevannet
Jeg har laget den flere gangen den siste uken og hver gang blir den litt forskjellig siden jeg har det med å putte oppi for mye av noen ting slik at grønnsakene overdøver ananassmaken
Ungene mine spiser grønnsaker, men ikke så mye som jeg vil at de skal spise i alle fall, og da er denne veldig grei å servere til frokost, lunch eller kvelds
Finhakk hvitløkog chili, jeg brukte hvitløk 'på tube'. Kanskje det også er flere enn meg, som kjøper pakker med paprika i flere farger -og den grønne ligger stadig igjen, NÅ kan du putte den i gryta
Godt er det - med kylling og pesto på hvit pizza ♫. Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) oghvitløk i en foodprosessor/blender
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.