Anemone Thai restaurant. 19. 09. 2016 kl. 08. 05 i. Restaurantmat. Ingen kommentarer. Gårsdagens søndagsmiddag ble inntatt på Anemone Thai restaurant i Okpo
Var altså på Skafferiet for noen dager siden og smakte en fantastisk kake de kalte for påskekake. Som særdeles bakeglad ble jeg jo inspirert til å prøve å lage denne fantastiske saken (tusen takk, Skafferiet) og den fikk kjempegod kritikk fra alle jeg sendte kake til
Deltakerene får i tillegg en goodiebag hver , verdi ca 200 kr. nokurset koster kr 700,- Du er påmeldt når beløpet er betalt inn , konto oppgis ved påmelding
Annars är det ju härligt om man kan gå ut i sitt eget gröna skafferi och hämta sin mat. 2-3 squash. 2-3 msk olivolja. 0,75-1 kg färska tomater. 1-2 tsk salt. 2-3 squash. 2-3 msk olivolja. 0,75-1 kg. 1-2 tsk salt
Jeg hadde med meg tidenes goodiebag til Jeanett. På lørdagen var vi på Vasamuséet på dagen, og på kvelden fikk Geir litt tid til å spille Play Staition mens Jeanett og jeg hadde en aldri så liten tur på en Gina Tricot-event på Café Opera
Jeg fikk også en herlig goodiebag med Supernature Lecithin, Supernature Erteprotein, Supernature Purley Greens Max, Supermat boken til John Opsal, Supernature Supersnack med kakao, hempfrø og gojibær og Organic Food Bar
1560 gram melis (må regne med å bruke litt mere, her kommer det an på hvor stor eggehvitene er) 2 egghviter 13 gram CMC (eller 20 ml) 120 gram glukose (tilsvarer 1 dl) Smør litt matfett i en stor bolle( jeg brukte kenwood maskinen med k-spaden)
Den kan serveres varm, lun eller kald -me like- veldig praktisk. Bruk en paiform størrelse 24-26 cm. Stek paien 200 grader, 25-30 min (litt avhengig om du har forstekt bunnen)3
Stek på 250 grader 10-15 minutter. Løs opp gjæren i en miksebolle med litt av vannet. Hell i resten av vannet, saltet, rugmelet og til slutt hvetemelet
SponsetFor en tid tilbake var jeg så heldig å få en fantastisk goodiebag fra Matbazaren. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Til en porsjon sennepsdressing brukte jeg
Goodiebag med hjem. Forventningene var skyhøye og appetitten var på topp, men med tidenes Noma-besøk friskt i minne var det med litt skrekkblandet fryd jeg satte meg ned for igjen å bli servert retter med nordiske og økologiske/biodynamiske råvarer
D Så fikk vi en fin lite goodiebag fra Dr. Og det var et HAV av pynt vi kunne velge i å pynte med - jeg slet med valgets kvaler og klarte nesten ikke begynne å pynte siden det var så utrolig mye flott og nydelig pynt
Ettersom vi elsker å lage mat fantes alle ingredienser i skafferi og kjøleskap. 1-2 spiseskjeer med gee eller olje. La dette godte till seg under ca 10-20 minutter, rør hele tiden slik att det ikke brenner i bunn. 1-2 spiseskjeer med gee eller olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.