Kok blomkålen i fløten til den er helt mør. Ha i smøret og smak til med salt, pepper og muskat. Inger-Marie etterlyste i går oppskriften på blomkålmosen som vi hadde sammen med laksen, og her kommer den
Blinis er russiske pannekaker som i Russland har blitt ensbetydende med tilbehørtil russisk kaviar. De har kanskje mere til felles med små sveler enn pannekaker, og man bruker gjær til heving i motsetning til vanlige pannekaker, og de skal stekes tykke
Bon ingrédients, bon repas - gode ingredienser, godt måltid. -) I tillegg blogger jeg litt om hvor du kan gjøre gode og velsmakende innkjøp av krydder, eddiker, oljer og mat i Nice + reisetips som bl
Du kan gjerne legge inn litt urter også, timian passer godttil oksestek. Det tar litt tid -og det er litt arbeid med retten, men resultatet blir veldig godt ♫
1 stor sommerkotelett uten bein1 liten boks champinjong 1/4 squash i skiver4 små tomater(perle)litt fenikkelbladerSalt/pepper**Stek koteletten og del den i biter
Forsiktig med salt parmesan er veldig salt, men det smaker godt med grov-malt pepper over. Hos oss brukes den ofte som erstatning til vanlig kokt ris, den står ikke ofte som selvstendig rett, men det er nok bare vår feil
Klem godt innimellom på posen for å blande godt sammen. Som tilbehør er det mye som passer. Når du har fått god varme i grillen og grillkullet har fått grå farge da er det klart til grilling (for dem som bruker kullgrill)
Har ikke laget dette før, men dette var veldig enkelt og knallgodt. Serverte skanken med mandelpotetmos tilsmakt sennep,balsamico glassert rødbeter,asparges bønner og boretaneløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.