Herkommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Ha overurtereller litt tørket kryddersom timian, oregano, basilikum ellerdetkrydderet du synes passer best til den maten du griller
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap somholder fyllet med ulike teksturer og smaker. Jobb med hendene og bland all ingrediensergodt i en stor bolle
Selv det enkleste måltid kan få et eksklusivt preg dersom du er flink med bruken av dem. I den romerske og greske storhetstid var “oxybaphon” og “acetabulum” (edikkskip) navnene på store bollersom ble plassert midt på middagsbordet, for at gjestene skulle kunne dyppe brødet i dem
Ha i smøret i terninger og elt med litt høyere hastighet til deigen slipper kantene i bollen Deter mulig du må justere deigen med litt mel etter at du har hatt i smøret, men detser du
For meg erdet like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Deter en viktig del av den norske arven og historien vår
Og legger du den ned i begynnrlsen av desember så holder den godtover jul. Ja sild hørermed i julen. Har til og med smakt på et glemt glass i påsken et år og drt smakte fortreffelig
Spe sausen ut med litt vann/melk og meljevning, så får du fleremiddager ut av det. Og deresom nå skal ta opp problemet med kvalitet, så har jeg bare en ting å si
Vi starter opp neste uke med matkurs og fortsettermed ei enkel oppfølging for de somønskerdet. Har du lyst til å bli med på dette, ta gjerne kontakt og meld deg på
Mange norske hjem har Sous Vide-utstyr nå, men dersom du ikke har dette, går det nok fint å smelte gelatinen med vannet i en kjele, men temperaturkontrollen blir vanskeligere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.