Denne oppskriften gir gode, holdbare og perfekte seigmenn. Anbefaler lufttett pose, føler de holder seg bedre der, i glasskrukke blir de fortere harde på utsiden
Noen oppskrifterkommer fra andre nettsteder jeg også har prøvd som Tine for eksempel. Kjært barn har mange navn sådet kan hende noen av disse er veldig like men jeg skrev ned alle forsikkerhetskyld
Disse brødene ersupergode, og et "must" i julen for meg. Er litt usikkerpå hvor vanlige de er i resten av landet, men her i distriktet er sirupskake julebrødetfremfor noe
Selvfølgelig kreverdet litt forberedelser, somskålding og tørking av mandler. Når du bruker foodprocessor i stedetforå male mandlene forhånd, gårdetsuperkjaptå lage også
Selvomdeter busenkelt å lage erdet ikke desto mindre godt. Herfår du min oppskrift som jeg synes ble perfekt til julen, men som sagt, type godis kan du endre påsom du vil
Smelt den hvite sjokoladen i et varmebad og ha oppi en SS med delfiafett, når røra blir blank og fin skal dette brukes som pynt på kaken, topp den med en neve eller to bringebær, det gjør VIRKELIG det lille ekstra for kaken
Dekk bunnen med aliminiumsfolie, og legg deretter bakepapir over ( detteforå skape en lufttett pakke til senere, uten at maten kommer direkte i kontakt med aliminiumen)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.