Pasta ogpølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litttil overs til kvelds også
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsettelitt løk ogbiter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbaktvoksenpølse
Del rødløken ifine båter og la den surre til den er myk ilitt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølseneog del de ogsåibiter, tilsettpølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Snurr en deigpølse rundt hver grillpølse, og legg på bakepapirkledtesteikebrett. I helga hadde vilillesøsteraoglillebrorentilHenrik på overnattingsbesøk
Men en og en pølsebit om gangen er smart. Ikke ta en og en spaghetti streng, det blir det bare rot av. Ja de voksne ungene som meg synes det også er gøyalt
Du slipper det utroligdårligepølsebrødet som du kjøper, og best av alt får du grov, mettende bakst med deg på turen eller rett og slett nyt ved hytteveggen til lunsj
Når man kommer frem til en kald hytte på kvelden, er det utroliglettvintog ty til en pølsepakke,. men man kan fort gjøre den litt mer spennende og smakfullt for både små og store
Når du er fornøyd med deigen er det på tideog sette på pølsetutenog dra fram tarmene. Fikk det levert på døren etter noen få dager og er veldig fornøyd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.