Løken surres myk i litt smør på stekepannen, soppen og bacon stekes lett, det skal ikke bli brunt, la skinken surre litt med tilslutt før alt haes i den hvite sausen
En pai med bare grønnsaker og krydderurter smaker utrolig godt, lakserester fra middagen sammen meg litt bacon er også deilig, eller en liten skinkeboks som jeg har brukt i dag - med litt salat, er dette en nydelig middag
Knallgod pasta medskinke, erter og sopp. Smak til med krydder tilslutt. Lettvint og godt. Stek løk og sopp i litt olje, gjerne sammen med litt aspik fra bogskinken
Noen ville ha pasta carbonara, jeg ville ha noe med champignoner og Mini ville bagetti. Du kan vente med å lage sausen til du har lagt pastaen til koking
Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. Og du. fylt sopp kan serveres som forrett også. - 50 g kremost med krydder. Dryss revet ost på toppen og gratiner i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. 50 g kremost med krydder
(ta gjerne med det lille som er igjen i pakken du brukte til pureen også). Dessverre skal hun slutte hos oss , men i den forbindelse ville hun ha med kake
Du kan også smake til med litt dijonsennep. Denne oppskriften kan kanskje virke skremmende til å begynne med når man ser alle ingrediensene, men det er den virkelig ikke
Jeg forstod det liksom når jeg kom på ideen med å kombinere to av mine favoritter, brownie med bär/bær og mumsmums eller på norsk også kalt kokosbolle, at det kom til å bli en liten bloggsuksess (og når @godtno på instagram hadde fått over 1000 likes på sin repost på et par timer var det sååå värdt/verdt det å ha stått ute i regnet ogfotografert denne, haha
Ha pasta og erter i en ildfast form sammen medskinkeog løk. Kok makaroni/pasta etter anvisningen på pakken og la de frosne ertene få koke med de siste et-to minuttene
"Gelato alla vaniglia" er "Gelato" laget med ekte vaniljestang og smaker fantastisk. Det som kjennetegner ekte "Gelato" er at isen lages med både fløte og melk
Finhakk løk, hakk sjampinjong/sopp og stek raskt i panne sammen med løken. Gjerne med en enkel grønn salat ved siden, kanskje ringlet med en kremet balsamico
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.