Spaghetti Bolognese har vært kjent i Norge i årtier. Ah, Viva Italia. -Det er som man formelig kan sanse morgenduggen på de sentralitalienske gressletter
Idag har eg en typisk helgemiddag til dere, søtpotet lasagne. Det er over eit år sida eg posta oppskrift på denne varianten av lasagne sist (her), så eg tenker det er på sin rette plass å ta en reprise
I dag står lasagne på menyen. * Ferdig lasagne. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg måtte lage lasagnen i går også, og satt igjen med nok til middag i dag og luksuslunsj til jobb i morgen
«Dette er den beste lasagnen jeg noen gang har spist, og du får ikke noe. Jeg byttet ut lasagneplater med tortillalomper (mindre karbohydrater) og fylte de med karbonadeig, tacokrydder, løk og chilibønner, og masse revet ost
I dag lagde jeg vegetar lasagne, ble kjempegodt. Spray formen med formfett, legg på lasagneplater, et lag med saus, og et lag med cottagecheese og gjenta lagene, toppes med oss
Lasagne er kjempegodt og jeg har laget opp gjennom årene flere varianter av denne retten, blant annet med aubergin istedet for pastaplater, men idag har jeg byttet ut pastaplatene med spelt lomper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.