Husk at det er lurt med dobbelt sett av tallerkner til julematen. Det begynner å nærme seg og det er på tide å tenke på hvordan “julebordet” skal se ut
Det er en måteå steke kjøttet på som gir alle smakene i kjøttet og det krydderet og de urtene/grønnsakene som er i gryta, en masse tid tilå utvikle seg på
Tror det er laget til korssting. Øver megpåå hekle. Håndarbeid. Jeg er nokså ny innenfor hekleverdenen. Men synes det er morsomt å bruke heklekroken påå skape ting
I vår tok jeg opp denne hobbyen som for meg var veldig kjær i ungdomsårene. I dag har jeg bare sååååå lyst tilå komme med en oppfordring til alle dere som elsker å strikke…
mat som passer til en kjæreste-helg med et godt glass iskald vin til. Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv
Jeg gledermeg stort til videre samarbeid og er utrolig glad for at jeg får lov til utvikle friske oppskrifter med Alpros smakefulle, og sunne plantebaserte produkter
Jeg var på nippet tilå avlyse hele ferieturen da. Jeg viser ikke fingeren altså, det skal jeg heve meg over, var bare for åfå fram plasteret på fingeren
Jeg tok påmeg joggeskoene og la ut i det fri. Det eneste som er litt komisk med helstekt kylling er at det stårpå pakken at den holder til fire personer
Hjertelig takk for at du tar deg tid tilå titte innom hos meg i dag, så koselig. I dag kommer noen bilder av hvordan jeg pyntet bordet til julaften – men det passer minst like godt tilnyttårsaften
I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært pågårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.