Jeg er også stor fan avDISSE porsjonsposene med nøttesmør fra Artisana, rett og slett fordi da har nøttesmøret stort sett uendelig holdbarhet (jeg fryser de ned)
Er littusikker på om jeg skulle ønske at jeg dekket kantene også, ogikke bare overflaten, men det er ikke verre enn å gjøre det på nytt hvis jeg skulle få lyst
Jubilanten denne gang ønsket seg en enkel kake, siden hun skulle bruke kongler som borddekorasjon, ble det rett og slett kongler som tema på kaken også
Her kommer bilderavbordet jeg pyntet ogdekkettil denne kvelden også. Første helgen i desember hadde vi besøk avminesvigerforeldre, for å feire julen sammen med de
Som vanlig slenger jeg meg med, mest fordi det er veldig gøy med nye besøkende på bloggen, og så syns jeg det er så kjekt å oppdage nye blogger selv viaNIB
I dag kan jeg friste dere med en Twix-inspirert hjemmelaget proteinsjokolademed karamellfyll. Jeg nyter stillhetenog freden hos mormor i romjula, ogsitter for det meste i stresslessen ogspiser på noe godt
Når du har gjort dette tar du forsiktigav det øverste laget med plast folie. *Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, ogdermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
LilleNilclas ble døpt denne helgen,og det måtte feiresmed en dåpskake. ) Håper dagen ble flott ogminnerik,og takk for at jeg fikk æren av å lage dåpskaken deres
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.