Lukk øynene og tenk tilbake på første nyttårsdag. Søndagen over alle søndager, dagen ingenting ble gjort, da alt var bare fred og ro, og du spiste åretsførste dessert
Når September kommer kommer ogsåårets ferske lam i butikkene, og med lam kommer fårikål. Da jeg var på butikken i går og oppdaget årets fårikål kjøtt av lam var Søndagsmiddagen bestemt
Men i går feiret vi nytt år,og det er veldig kjekt å se alle rakettene,men jeg føler at det blir mindre og mindre raketter,iallfall her på ålgård(noe som er kjekt for alle dyr som er redde når det smeller og for min mann som slipper å sitte oppe hele natten i tiiiiiiiiiiilfelle det skulle lande en rakett på takket,hihi,for da kan jo jeg sove,ikke sant,det trengs jo ikke to som sitter vakt
Jeg tar av meg hatten for et utsøktselskap, hyggelige mennesker og fantastisk mat. Jeg har vært, og er ennå, ganske heldig når det kommer til de mørke sidene av dagen derpå
Tekst og foto. Granateplefrøene ligner på små juveler, og gir kaken en herlig touch av juleglam. Den er i tillegg svært enkel å lage og den kan gjøres ferdig flere timer før servering
Da jeg så hun hadde egen blogg, Tedags hos Tant Ninette, gikk det nesten trill rundt for en stakkar, – jeg var overbevist, et sånt pepperkakehus skulle jeg lage
Lovet dere oppskriften på denne, og jeg må bare si tusen takk for god oppskrift suntoggodt♥ Det kan vel ikke bli enklere å få i barna våre fisk enn å lage en slik grateng som dette selv om både Max og Leo er glad i laks på tallerkenen
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Ha sausen over på rene og tørre glass. Ved å ha sausen over på "nykokte" og varme glass kan du øke holdbarheten av sausen betraktelig, såfrem glassene er helt tett og får stå kaldt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.