Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Alle bilder utenom de øverste er også tatt av Trine. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
aller best synes jeg det er å bruke til desserter, hjemmelaget konfekt, kaker og bakst. Test noen dager uten sukker OG andre matvarer med mye karbohydrater, så kan det hende du får deg en aha-opplevelse
Det er merkelig at noen bilder snur seg selv, ja, ja dette er dagens trim. -)'. Tenk så utrolig heldig jeg er som har utrolig fantastiske, kreative kolegaer, det er virkelig en stor gave
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Da kan du vel tenke at jeg spisser ørene og strammer meg opp, både mentalt og fysisk
Potetkaker eller lomper er trendy for tida harjeg en følelse av. Denne gangen ble det en forholdsvis stor porsjon fordi jeg hadde en del koka poteter stående
Ha sitron- og appelsinbiter i en rustfri kjele og hell over vannet. Det nærmer seg jul og sesongen for spiselige gaver og mannen har vært i aksjon på kjøkkenet og laget årets dose med marmelade
Jeg også for den del. Send dette via e-postBlogg dette. Idag hadde jentene lyst på noe godt. ) Så da fant vi ut at vi skulle lage "Fekaker", en oppskrift vi fant i en hobbybok Emilia fikk til bursdagen i fjor
Hadde ikke planlagt middag til helgen og når valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jeg at jeg måtte lage en dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.