Saw this - tried it - loved it. Dette er fantastisk godt, kjempeenkelt og passer til så mye. Perfekt forrett, venterett eller som tilbehør til supper, salater mm
Til fylte brød trenger du ikke pålegg, dette smaker veldig godt i seg selv. (jeg laget dobbelt posjon og fylte med de to ulike fyllene du ser under)50 g gjær6 dl vann25 g smør eller 1/2 dl olivenolje1 ts saltca 8 dl siktet hvetemel (ca 480 g)ca 8 dl samalt hvete, fin (ca 480 g)
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Dagens gode middag ble fylt søtpotet. Tips en venn FYLT SØTPOTET. Fylt søtpotetPer person1 stor søtpotetCa 200 g karbonadedeig1/2 løk i terninger2 ss tomatpureKrydder
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
God mandag alle sammen. Solen skinner og siste dag av ferien er snart over. Påsken består jo som regel i av mye godteri så jeg tenkte å lage noe som var sunt
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
kjøtt, ved 170 °CBeregn en halv time ekstra for fylt kalkun. Om du skal lage høsttakkefest á la thanksgiving, eller skal ha kalkun til selskap eller på nyttårsaften så er det viktig å ha det rette tilbehøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.