Hvis du skal fritere i en kjele, bruker du helst en jerngryte eller en kjele med tykk bunn. Varm opp oljen (Fyll ca 1/3 av kjelen med olje), og stikk en trepinne ned for å se om oljen er varm nok
Det er godt med syrlig tilbehør til fritert mat. med mer øl hvis deigen er for tykk og ikke legger seg perfekt rundt hele fisken når du bader den i røra Renner deigen av igjen og fisken er tørr
Her har jeg valgt kun grønnsaker som snacks med et par delicious sauser å dippe i. Herlige sprø friterte grønnsaker og sjømat er skikkelig godbiter som imponerer
Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Den passer til både fisk og skalldyr. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
juledag har jeg ligget med feber og halsbetennelse. I går laget jeg en kald suppe som ble så god at jeg måtte teste den på nytt i dag, og da ga jeg den også en liten oppgradering
Her kan man prøve seg frem med andre typer frukt også, det meste fungerer. Vi serverte med Hennig Olsen Creme Bjørnebær Eggelikør, som er bare helt nydelig iskrem
I tortilllalefser med falafel. Kald karri-dressing. Smak til med sukker, salt og pepper. #karri #dressing #karrisaus #kald #Oppskrift #hjemmelaget #eggeplommer
Blekkspruten er jo ikke akkurat noen søtnos med sine lange, slimete tentakler og sugekopper, fysj. Men med tiden ble jeg voksen (litt i hvertfall), og jeg lærte meg å ikke bare like, men elske, blekksprut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.